Esküvő

A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín illik, mi ebben tudunk Önöknek segítséget nyújtani. Szállodánk és Napfény Bistro&Bárunk örömmel biztosít helyszínt esküvők, eljegyzések, családi rendezvények számára.

Tartsa esküvőjét gyönyörű Balaton parti környezetben! Álmodják meg az esküvő minden részletét, és mi megvalósítjuk azt! Csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó a fotós, a vőfély vagy a zenekar kiválasztásában. Legyen bármilyen kívánságuk, azt a tőlünk telhető legnagyobb odafigyeléssel valósítjuk meg!

A szálloda földszintjén kapott helyet a Napfény Bistro&Bar, mely tökéletes esküvő helyszín. Kis létszámú, maximum 80-100 fős esküvők lebonyolítását vállaljuk, de hatalmas parkunk a Jókai park szomszédságában akár szabadtéri, akár sátras, nagy létszámú esküvő lebonyolításának tökéletes helyszíne is lehet. 

zoom_in
Árkalkuláció & Foglalás
Foglalja le szállását most kényelmesen - mindössze néhány perc alatt!
Ajánlatkérés
Kérjük, adja meg adatait, kívánságait és mi 24 órán belül küldjük ajánlatainkat, melyek közül rögtön ki is választhatja a legszimpatikusabbat.